1026 Views |  Like

Sve je imidž, i mi to dokazujemo.

Naša velika kampanja sa DM-om ‘LIJEPA, ako to želim’ polučila je veliku uspjeh. Nadamo se da ste ispunili upitnik analize boja PROFASHION na dm-ovoj web stranici i saznali koji ste tip, te zamijenili 25 bodova na svojoj DM kartici za Savjetnik za odabir make-up-a u svom DM-u. Dobro je znati da sve do 1. Prosinca 2011. možete iskoristi svoj poklon bon s popustom od 30% na kompletnu uslugu imidž konzlatinga kojom štedite 540,00 kuna, a uslugu plaćate 1260,00 kn. Načine plaćanja birate sami, gotovina, kartica ili obročno putem Diners ili American kartice.

Sve što znamo o nekome koga prvi put sretnemo je SAMO ono što vidimo.
Ta slika (imidž) govori više od riječi. Sjetite se svih svojih sjajnih izdanja, i priprema za taj uspjeh i vječite potrebe da taj imidž ponovite.
Ta je slika ostala u vašem sjećanju, ali i u sjećanju svih onih koji su je imali priliku vidjeti.
Ta slika je vaš imidž. Ali, i ona koja nije tako dobra, ona svakidašnja. Svaka takva slika VAS predstavlja i ona je vaša vizit karta.
Razmislite. Imate samo jednu priliku da ostavite PRVI dojam.
PROFASHION svakodnevno savjetuje kako stvoriti trajno dobru sliku-imidž i ostaviti što bolji dojam.
PROFASHION imidž konzlating je usluga koja će svakoj osobi omogućiti znanje kako postići najviše sa svojim izgledom, a taj će izgled zbog novog samopouzdanja stvoriti nove mogućnosti.
Tri sata imidž konzlatinga omogućuju da saznate svoji tip prema analizi boja, svoje prijateljske boje koje bilo kad i bilo gdje čine da izgledate svježije, mladolikije i privlačnije.
Naučite uz PROFASHION pravilno koristiti boje u make up-u i postanite lice koje se pamti. Naučite sve o oblačenju, o vrsti tkanine koja je pogodna za vaš oblik tijela, o vrsti dezena, o načinu na koji trebate birati asesoar, od naušnica do remena, torbe ili cipela.
Prepoznajte krojeve, dužine i sve optičke varke koji će vašu figuru učiniti užom, dužom i skladnijom.
Imidž konzlating PROFASHION je osobna usluga, u kojoj samo Vi i konzultant, u ugodnoj atmosferi PROFASHION studija stvarate novu sliku.
…zavladajte svojom ljepotom
zauvijek uz PROFASHION…