Muški Image

Muški Image

Kako odabrati odijelo? Koju košulju? Koju kravatu? S čim treba uskladiti boju čarapa? S košuljom, sakoom, cipelama ili sa hlačama??? Koliko ste puta prošli tu moru? I onda su izmislili ‘casual friday! To je muškarcima prava noćna mora, jer se pokazalo da je lakše slijediti formal dress code, nego izabrati sam. Kad kupujete auto, kompjuter ili mobitel, tu svoju želju prilagođavate upravo svom načinu života; po istom tom principu treba tražiti i stil oblačenja.

Ali najčešće taj odabir većini muškaraca teško pada, pa to za njih obavljaju žene, sestre, majke ili djevojke. Zamislite obrnutu situaciju; da Vi birate odjeću za svoju djevojku, ženu, majku..Rezultat; dekoltirano, sexy, kratko i usko!!! Jednostavno; pogrešno – u većini slučajeva.
Dragi muškarci – savjet koji zlata vrijedi – NEMOJTE DOZVOLITI DA ŽENE BIRAJU I KUPUJU ODJEĆU ZA VAS!

Potražite savjet stručnjaka- image konzultanta!!

Jer, kao i kod žena, treba znati odabrati boju, jer upravo boja, koja je plod materije (dakle, teksturetkanine) i svijetla, čini onu ćudesnu promjenu na vama koja rezultira komplimentima ili ne… A tu je i forma, jer, na žalost, nisu svi muškarci građeni poput Brad-a Pitt-a ili George-a Clooney-ja i ne stoji im odijelo kao spomenutim ljepotanima. Naime, dok boja potiče želju za kupovinom, forma nameće stil.

A image je spoj boje i forme!!

Dakle, draga gospodo, upoznaje svoje prijateljske boje i poštujete formu (oblik) svog tijela i pokažite svima oko sebe tko ste i što ste.

 

Čovjek čini odijelo!

Čovjek čini odjelo!

Upravo tako; čovjek je subjekt, on čini odijelo!! Ali, ne i obratno. Zapadna civilizacija već dugo nameće odijelo kao oblik komunikacije. Uvijek je riječ o osobi koja nosi odijelo, haljinu il …

Pročitaj više …

Postanite dobro odjeven muškarac

Postanite dobro odjeven muškarac

Još kao mali dečki zaključili ste da oblačenje sa stilom i muškost ne-kompatibilno. Moda je ženska ‘stvar’ i budete li se previše približavali toj ‘stvari’ mogli bi vas ‘krivo’ okarakterizirati. …

Pročitaj više …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobro odijelo može običan razgovor pretvoriti u razgovor za posao, ručak u sklopljen posao, slučajan susret u brak, dok pogrešno odijelo može sve upropastiti…

Nekad prije odijelo je bilo poput ‘back up’ plana, ako sve drugo ne upali, danas pak, odijelo se nosi zato što pokazuje ono što jeste. Iako, danas, nije obavezno imati odijelo, svi žele imati bar jedno, jer to je pouzdan način najboljeg mogućeg nastupa.

Dobro odijelo pruža samopuzdanje i zaštitu poput urbanog štita, ali kad je odijelo loše – to je kao da ste pod stalnim napadom!!!

Odijelo ne čini čovjeka, ali mu sasvim sigurno dobro odijelo otvara mnoga vrata. Otvorite vrata novim mogućnostima, i sebi, kako biste dobro odjeveni pokazali sve svoje mogućnosti i znanja, i kako bi vaš garderobni ormar postao dokaz dobro ukusa.

Dobar glas daleko se čuje, a zamislite kako je sa slikom – jer image je vaša slika i prilika!!

 

Show Buttons
Hide Buttons