313 Views |  Like

SHINE Project Ili See How Image Naturally Exists

Postoje i u imidž konzaltingu osnove; ABC, AppearanceBehaviorCommunication.

Naime, vaš imidž je više od vaše pojave, i sve što radite i govorite čini opći dojam koji ostavljate.

Shine projekt je termin koji najvećoj svjetskoj asocijaciji imidž konzutanata, AICI, Association of Image Consultants International) čije sam i ja ponosni član, pomaže objasniti sve prisutniju važnost imidža.

Pisala sam puno puta o toj slici (imidžu) koji je vrlo često naš osnovni način komunikacije. Poznata je vrijednost neverbane komunikacije u prvom susretu, ona je veča od 90 posto. No, ponekad namamo prilike otići puno dalje. Ponekad smo samo gosti, ali oni koji se nemaju prilike predstaviti. Možda ste osoba koja puno može i zna, ali bez te prilike da se predstavite u punom sjaju, ne možete naprijed. Za takve i slične situacije postoje imidž konzultanti.

Moja zadaća je već više od godine dana istaknuti sve vrijednosti imidža. No, mic po mic, stvari se mijenjaju. Nedavno ste mogli u medijima mogli pročitati kako se u mnogim tvrtkama sve više pažnje posvećuje imidžu. Istovremeno jača i utjecaj i važnost AICI-a.

Zato SHINE Project, kako bi (educirani članovi AICI-a) inspirirali i omogućili svima da ostvare svoje maksimalne mogućnosti, koristeći profesionalne standarde
.
Imidž konzultacije mogu biti korisne na puno načina; kako postati uglađena i staložena osoba, uz osobni stil koji će najbolje odraziti profesionlanu i privatnu svijest o uspjehu i samopouzdanju, a sve iz ABC-a (Appearance, Behavior and Communication), iz vaše vlastite pojave, ponašanja i komunikacije.