1075 Views |  Like

Oblik

Forma tijela DARUJTE SEBI ONO ŠTO ZASLUŽUJETE NA POSLU U DOMU, ŠETNJI ILI IZLASKU: VAŠE NAJBOLJE IZDANJE!

Gledate u ženu u redu ispred sebe i zaključujete kako je sve na njoj na svom mjestu..suknja savršene duljine I kroja, košulja bez greške, remen, nakit, sako I naočale.. Izgleda savršeno. I vrlo zanimljivo. I sexy.

Ne možete sakriti divljenje, ali niti ostali ljudi u njenoj blizini.

U mislima prelazite odjevne kombinacije u svom prepunom garderobnom ormaru i zaključujete da ste u većini svojih odjevnih kombinacija ili preozbiljna ili pak pre-debela, slijedi pre-kratko, pre-otvoreno, pre-staro, pre-svečano, pre-ležerno…

Svjesni ste da je vaš izbor gotovo uvijek kombinacija koja je na vama viđena najviše puta i s kojom ste ‘ziher’ da dobro prolazi.

Ali, žena ispred vas ne prolazi ‘dobro’ ona izgleda ODLIČNO.

Vrijeme je za image konzultacije na temu forme.

Važno je znati odabrati pravi kroj hlača za vašu figuru, odabrati pravi izrez na vašoj majici ili haljini, odabrati košulju ili dolčevitu, duljinu suknje, vrstu sakoa, i vrstu tkanine koja odgovara upravo vašoj korporatutri (možete li zamisliti Merilyin Monroe u trapericama i traper jakni?!), dezen koji odgovara vašem izgledu, oblik i veličinu torbe i sve ostalo što je moguće saznati i iskoristiti.

Darujte si image consulting, i saznajte sve o pravilnom odabiru boja i FORME koje su u savršenom skladu s vašom osobom koja je jedinstvena!!!

I uživajte u pogledima koji vas prate, u komplimentima koji vas sustižu i nadasve u svojoj potpuno novoj pojavi koje ja vaš odgovarajući image!!!