22513 Views |  Like

Bolji imidž zauvijek

Jesu li boje koje vas zovu vaše prijateljske boje? Ili su samo moderne? Hoće li i ova kupovina završiti u vašem ormaru s rijetkom šansom za izlazak. Hoće li vas i ovaj put prodavačica uvjeriti u odličan izbor?

Jesu li boje koje vas zovu vaše prijateljske boje? Ili su samo moderne? Hoće li i ova kupovina završiti u vašem ormaru s rijetkom šansom za izlazak. Hoće li vas i ovaj put prodavačica uvjeriti u odličan izbor? Vjerujete li NJIHOVIM riječima, NJIHOVIM ogledalima (koja u 90% butika suzuju i imaju katastrofalno svijetlo)? A krojevi? Hoćete li ponovno zaključiti da ćete svoju kupovinu još dugo otplaćivati, a na žalost, gušt je već prošao?

Ne opet. Nije pravo vrijeme da pogriješite.

Ako ste među onim sretnicama koje su u DM-u zamijenile 25 bodova na svojoj DM kartici za Savjetik za odabir make upa prema analizi boja PROFASHION sigurna sam da ste već pronašli svoje boje. Ako još uvijek imate nedoumice, iskoristite poklon bon PROFASHIONa i saznajte sve što niste imali koga pitati na temu svog imidža, i to uz popust od 30% sve do 01. prosinca na kompletnu uslugu osobnog imidž konzaltinga.

Nismo se svi rodili sa jednako znanja o oblačenju, modi i stilu. No, PROFASHION je tu da biste sve to izmijenili kroz osobni imidž konzalting u trajanju do 3 sata i saznali sve što trebate o svojoj prirodnoj boji kose, tena i očiju, te naučili prepoznati odjeću koja vam odgovara po boji i obliku tijela. Naučite NE kupovati pogrešne tkanine i krojeve koji ‘vise’ s vašeg tijela, ili vas čine debljima, neskladnima i uopće nezadovoljnim svojim izgledom.

Nakon imidž konzaltinga šoping će biti jeftiniji. Nećete kupovati sve ono što vam se svidi, nego ono što vam dobro stoji!!! Bit ćete izbirljivi, i oprezniji!

Razmislite koliko toga ste kupili i potrošili novac bez dobrog razloga. Imidž konzlating vrijedi puno više nego tri do pet odlazaka frizeru (uz poklon bon iz DM Savjetnika 1260,00 kn uz mogućnost plaćanja na kreditne kartice), jer je dovoljno JEDNOM u životu obaviti tu uslugu koja će cijeli život biti vidljiva kroz vaše samopouzdanje i sigurnost.

Imidž konzalting se radi jednom u životu i vrijedi zauvijek.

Požurite!
Zavladajte svojom ljepotom zauvijek,

S povjerenjem
Andreja Horvatić,
Specijalistica imidž konzaltinga