O nama

AndrejaPo završetku FASHION ACADEMY UPTODATE u Milanu, Andreja Horvatić pokreće u Zagrebu PROFASHION kao dodatnu poslovnu uslugu; image consulting, bilo osobni, bilo korporativni.

Istovremeno PROFASHION postaje ekskluzivna agentura svih oblika obrazovanja na milanskoj UPTODATE akademiji i to za cijelo područje ex YU.

Suradnja u DM-ovoj kampanji “Lijepa, ako to želim” omogućila je PROFASHION-u približavanje tržištu, interesima i mogućnostima.
Suradnja na toj kampanji dala je fantastične rezultate; podijeljeno je 45 tisuća Savjetnika za make-up i nešto više od 60 000 ispunjenih web aplikacija-upitnika (oboje autorski potpisuje Anderja Horvatić).

 

Tako se došlo do zaćuđujuće brojke od gotovo 30% ženske populacije u dobi od 18-55 godina u Hrvatskoj.

stamp-cro-partner-2011

PROFASHION je tijekom 2010 postao prepoznatljiv i kao takav zaslužio status SUPERBRANDS partnera.

Misija
Omogućiti svim zainetersiranima vrhunsku uslugu Image consultinga, osobnog ili korporativnog.

Naučiti i podučavati KAKO OSTAVITI DOJAM. Nuditi i stalno usvršavati oblike edukacije na hrvatskom jeziku, uz vlastitu biblikoteku, i u kombinaciji sa gostima predavačima sa milanske UPTODATE akademije, te drugim vrhunskim stručnjacima.

 

Stvaranje osobnog i korporativnog imidža (izgleda) koji postaje vizit karta svakoga.  

Vizija
Postati referentno mjesto edukacije i savjetovanja na području regije za sve oblike imidž konzaltinga, od imidž konzlatinga, do Etikete i bontona.

Ideja je da PROFASHION postane mjesto na kojem će svaka osoba (ili tvrtka) steći i razviti znanja i vještine koje će “prokrčiti” uspjeh u komunikaciji i karijeri, u obliku akademije stila.

DiplomaIdeja je omogućiti svim zainetersiranima uslugu Image consultinga, ali na UPTODATE način kojem teži svaki moderan čovjek, ujedno ponuditi i osnovne oblike školovanja na hrvatskom jeziku ili u kombinaciji sa gostima predavačima sa milanske akademije.

PROFASHION nudi i modele edukuacije Image consulting-a, i za buduće Personal shopper-e u Zagrebu. U budućnosti i UP TO DATE – Zagreb, Fashion academy.

 

ANDREJA HORVATIĆ
Specijalistica Image consultinga
01/3668 299
Zagreb, Peščanska 172
mob: 098 38 38 11
andreja@profashion.com.hrProfashion Team:NADINA KATANA, image consultantLEANA SPALATIN, image consultantMIRIAM ARVAJ MAROCCHINI, image consultant

info@profashion.com.hr

Show Buttons
Hide Buttons