224 Views |  Like

Nikolina je dobro odjevena i zna kako se to radi!

Nikolinu smo dosad vidjeli u mnogim izdanjima. Bilo je situacija u kojima smo znali da voditeljica želi biti u centru pažnje, kao na primjer u slučaju golišavih kalendara (a sad im je opet sezona, zar ne?), tako da mi se ova ‘obučena’ verzija Nikoline zapravo i ne sviđa.

Nekako sam navikla na noge u prvom planu, ili na dekolte. No, bez obzira na navike, a one umiru posljednje, zaključila bi da je Nikolina uglavnom dobro odjevena. Uopće, ona se vrlo dobro nosi.

Pamtim njeno odlično izdanje na jednom CRO-A-PORTER-u u zelenoj laganoj haljni na točkice. Naizgled jednostavna haljina, uz cipele u ‘nude’ boji odlično je pristajala uz Nikolinu, njenu kosu, make – up i držanje. Zaista za pohvaliti.

No, ovdje želim pohvaliti Nikolinino znanje.

Naime, vjerujem da su rijetki koji su primjetili njene noge, ili točnije odnos duljina između gornjeg i donjeg dijela tijela. Da skratim; noge, nažalost, nisu dovoljno dugačke, u odnosu na duljinu torza. No, sve moje pohvale upućujem Nikolini zato što je to vješto skrivala i zaista uspjela u tome. Bravo!

To ja zovem imidž konzalting na djelu!

Dakle, i u ovoj verziji, u šljokastoj suknji, koju si ona može priuštiti zbog vrlo uskih bokova, dokazuje da zna što radi. U svakom drugom slučaju bila bi preširoka, no, ovako je ‘dodala’ tamo gdje nedostaje (bokovi), a istovremeno se ramena čine užima.

Dužina suknje je do koljena, jer bi svaka druga duljina nepopravljivo skratila duljinu nogu, uz nezaobilazne cipele ‘nude‘ boje. (o.a. nude znači gol, golo, i taj se termin obično koristi u opisu cipela i čarapa koje žele što bolje dokazati sličnost s bojom kože).

Odabir upravo ove boje cipela je ponovno vješto ‘produljio’ Nikolinine noge u našim očima. I ona je ponovno postigla svoj cilj. Bravo.

Dolčevita u boji koja je trenutno ‘IN’ i vrlo je jednostavna kako ne bi ničim ugrozila ‘izdašnost’ suknje. Dakle, ili jedno ili drugo, nikako na sve strane. Ovaj put odabir je bio suknja.

Kaput u trendi boji devine dlake. Što reći? Bravo.

Čak, na dolceviti koja skriva Nikolinino poprsje izvrsno odabrana ogrlica koja tvori dugačko ‘V’ u gornjem dijelu tijela s tek jednim privjeskom ispod prsa. Žena zna.

Ništa na ovoj fotki nije slučajno, i samo se čini jednostvanim izborom. Ali, nije.

Bilo mi je zadovoljstvo pohvaliti.