255 Views |  Like

Koliko je uistinu pogriješila Catherine Middleton?

Drago mi je ustvrditi da i neke “otočanke” mogu pogriješiti. Ne mogu zamisliti ikonu s istog tog otoka poput Victorije Beckham da obuče ovako nešto.

Haljina, kao haljina je o.k, kratki sako isto, ali čarape?! Ako fotka nije loša, onda se čarape presijavaju i dođe mi da pitam ‘Zar nije bilo mat??’

Duljina haljine ovog oblika u dijelu suknje mi nije osobito draga i nije pun pogodak u ovoj priči. Ne znam zašto se toliko buke diže oko odjeće Catherine Middleton? Znam sve, žena britanskog prijestolonasljednika, ali nije nužno modna ikona.

>> Catherine Middleton u haljini za 600 kuna

Istina, to joj nije ni dužnost, ni obaveza, ali sigurna sam da je njeno oblačenje opis nečijeg radnog mjesta. Pa, dajte onda… Protokoli nameću formalnu odjeću, no prva dama Amerike Michele Obama je vrlo brzo zauzela stranice magazina svojim odabirom odjeće u stilu Jackie Kennedy, ali Michelle je majka i ima preko 47 godina.

Catherine koja bi uzor u oblačenju mogla potražiti kod Carle Bruni, supruge Nicolasa Sarkozyja.

>> Zašto je haljina Ume Thurman baš tako savršena?

Svojedobno je bilo govora o nespretnim kombinacijama pokojne Lady Di, ali se s vremenom to značajno promijenilo. Sad je vrijeme da neko razgovara s budućom princezom te da ove neodređene početke lagano zaboravimo.