231 Views |  Like

Zašto je haljina Ume Thurman baš tako savršena?

Versace i Uma se vole – javno. Haljina, u boji koja sve više puni izloge, a bit će vladarica idućih sezona, a na Umi izgleda fantastično. Zašto? Zato što je tako krojena. Znalci su već sigurno primijetili ušitke i zaključili da je riječ o još jednoj fantaziji poznate modne kuće koja je uvijek znala ženskom tijelu dati ono nešto.

Ova haljina je nešto što bi svaka žena poželjela. No, da, možda uz neki ‘nevidljivi’ grudnjak koji Umi ne treba.

Haljina je uska, krojena tako da istakne struk, dovoljno dugačka da istakne liniju, ali i da ostane čista, neukrašena ničim osim vlastitom konstrukcijom i uz ono malo tila koji decentno prekriva ramena.

To je pojam elegancije, a da pritom seksepil viri iz svakog šava. Ima tu još nešto – ženstvenost. I Armani je tijekom ove godine izbacio nekoliko sličnih, iako dnevnih haljina.
Naglasak je upravo na ženstvenosti koja me uvijek podsjeti na Dior iz 1955. kad je plasirajući upravo ovu duljinu suknje u dvodijelnom kostimu, uz vrlo uski sako postao uniforma tadašnjih filmskih zvijezda.

Ženstvenost je ponovno stigla u modu i ja se nadam da će bar neko vrijeme ostati. Ovakva moda daje priliku mnogim ženama, i onima nesavršenog tijela, da budu lijepe i elegantne, jer malo pokazuje, a otkriva ono što je dovoljno izazovno da pokrene lavinu. Uostalom, muškarci su uvijek govorili da im je puno zanimljivije kad je skriveno nego ‘ponuđeno’.

Jedino što mi kvari ovaj modni događaj su sandale na ionako velikim stopalima Ume Thurman. One kao da su odabrane u posljednji trenutak, u žurbi.

Neke ljude volimo i kad dođu bez poklona. Tako je i s Umom.
Čak i da je došla bez ovog dekoltea bila bi jednako zanimljiva. Ona ne ostavlja nikoga ravnodušnim.