226 Views |  Like

Nek bude crveno!!!

Neki dan na sastanku u jednoj vrlo ozbiljnoj firmi neobavezno smo uz kavu skrenuli razgovor prema glumcina i u općoj gunguli oko toga koji je najzgodniji i kojem nikad, baš nikad, ne bismo naplatile.

Usprkos žestokoj borbi za prvenstvo mlađi gospodin Pitt nije uspio pobijediti sad već vremešnog Redforda. (za sve obožavateljice G. Clooney-a više sreće drugi put!! No hard feellings!)

Dakle, kad smo gotovo jednoglasno, (jer bio je prisutan i jedan muškarac koji se počeo hvatati istog trenutka neke Jay Lo, pa Severine…i tak…bilo je tu svašta, ali uz dužno poštovanje prema damama, nisam stručnjak, no u drugom slučaju sam uvijek za dobru raspravu) zaključili da je gospon Robert apsolutni pobjednik, razgovor se nastavio samoinicijativno razvijati, ničim izazvan, u smjeru lijepih i ljepuškastih muškaraca…i tad potpuno spontano krene i vic…kojeg priča već spomenuti muškarac, jedini u društvu, ali vrijedi…

A vrijedi ga i poslušati…pa kaže…rodila majka tri sina, jedan frizer, drugi baletan, a treći isto peder… Muški su uvijek takvi kad je riječ o zgodnim, da ne velim, lijepim muškarcima!

Dakle, potpuno osobno i totalno intimno, uđimo u Novu u crvenim gaćicama ispod crvene haljine. Jer kažu da to nosi sreću. Ako je to istina dobro će doći i crvena jakna, te čarape iste boje…štikle, naravno crvene, i torba, i kapa svakako…i možda negdje nabavimo i crveni češnjak?

A što se križa tiče u toj boji… To nije problem… I stat’ ću kraj crvenog zida s crvenom slikom Roberta Redforda u ruci (no, dobro…možda Brada P.) ali sve ću obojati u crveno…i djecu, ak treba…a što se muža tiče…u ovo doba novogodišnje noći već bi mogao i sam pocrveniti od akohola…

Drage moje, nek nas netko čuva ove godine, pa makar i male crvene gačice…

Sve najbolje želi vam Vam vaša imidž konzultantica,
Andreja Horvatić

p.s. nađite i vi svoju crvenu!!!