330 Views |  Like

Gdje je nestala Rendeli…? Izgubila se u sivom…

Da ispod fotke nije pisalo da je na njoj Nevena Rendeli, ja to ne bih vidjela. Nikad nisam stekla dojam da je Nevena inače nevidljiva ili neprimjetna. Mora da joj nije bio dan.

Viđala sam ja sve elemente ovog ‘outfita’ svuda od ‘must have’ stranica u modnim i ‘wannabe’ magazinima, do ulice i izloga. Ali nikad ih nisam vidjela na jednom mjestu – sve zajedno. Do sada. Toniranje obično pozdravljam, ali u ovom se slučaju dogodilo upravo ono o čemu često znam razgovarati sa svojim klijenticama… Ne ide sve sa svime!

Tako i velemajstori ‘mix&match’-a jako paze na vrste materijala koje kombiniraju. U Neveninom slučaju vrlo zanimljive kožne kratke hlače traže drugačiju vrstu majice, neki mako ili tanju majicu drugačije boje. Nešto topliji sivi ton daleko bi bolje izgledao. Tada bismo dobili slojevito oblačenje u tonu – ispod toplo sivo, povrh kaputić neutralne sive i torba koja je sivoplava.

Mnogi će reći kako to nema veze – sve je to ionako sivo. Slažem se. Ali, kad zaista ne bi bilo ‘veze’ tada ne bismo ni vidjeli takvu razliku u tonu. Ovako nas nešto bode u oči. I ne samo u oči – i u uši. Ove ‘slušalice’ sigurno su branile Nevenine uši od strašne zime. Je li bilo koji dan u posljednje vrijeme ispod nule!?!?

Toplo preporučujem lijepu vunenu kapu ili krznenu šubaru za sve one koji su manje osjetljivi na krzna i njihovo porijeklo. Dok vi mozgate o ovome zovem vas na kavu s imidž konzlultantom da riješimo sve vaše nedoumice, privremene ili trajne.