254 Views |  Like

Darujte ono što svi zaslužuju …darujte najbolje izdanje!

Poslovni pokloni svake se godine mijenjaju. Svi žele biti originalni i zapamćeni.

Želimo darivati od srca i s radošću, a ponekad i osobno.
Zamislite da svojim dragim poslovnim parterima poklonite ugodu u trajanju od tri sata, a da sjećanje na Vaš poklon traje još puno, puno duže….Usluga imidž konzlatinga je upravo takva usluga. Poklonite je! Poklonite užitak u kojem će PROFASHION konzultant provesti tri sata u razgovoru sa onima koje ste darivali; vašim poslovnim parterom, vašim kolegama ili možda i sa vama (ako takvu uslugu poklonite sebi :)).

To je jedinstven poklon koji nadmašuje sva vaša očekivanja…

Usluga imidž konzlatinga uključuje;

* Analizu boja i određivanje tipa prema PROFASHION analizi boja + paleta

* Pronalaženje prijateljskih boja koje, bilo u make upu ili u odjeći koju nosimo uz lice, čine da lice izgleda odmornije, sviježije, bolje definiranih crta lica i privlačnije.

* Make up ili pronalaženje kravate (u skladu s prijateljskim bojama)

* Određivanje oblika i vrta odjeće, po vrsti tkanine, dezena, kroja, duljine, širine i linija uz shemu i pisane naputke.

* Odabir odgovarajućeg asesora.

Imidž konzlating je iskustvo koje će se pamtiti. Osobni savjeti koji nastaju tijekom razgovora i detaljnih analiza, prijedloga i sugestija, uz objašnjenja i sve to pred ogledalom kako bi osoba mogla ponijeti sa sobom znanje, zadovoljstvo i potpuno novu sliku sebe.

Imidž konzlating PROFASHION je osobna usluga, no komplimenti koji će uslijediti nakon konzultacija biti će javni, a samopuzdanje zarazno.

Budite među onima koji će, ove godine, biti zapamćeni po korporativnim poklonima jer su odabrali uslugu PROFASHION imidž konzlatinga.

* poklon bon moguće je personalizirati logotipom vaše tvrtke, imenom i osobno nasloviti

* za sve informacije info@profashion.com.hr ili 098 38 38 11

* u prilogu dostavljamo primjer poklon bona kojem nedostaju VAŠI podaci i ime osobe koju želite darivati