476 Views |  Like

Je li to novi dečko ili novi look?

Preporođena Tatjana Jurić… Nisam navikla Tatjanu viđati u ovako eksplicitnom izdanju. Ona je uvijek bila više samozatajna u svom odijevanju, no njeno lice nije nam dalo prilike da je zaboravimo. Lijepa. Neobična. Drugačija, ali uvijek lijepa.

Dakle, ovaj je izgled možda ipak rezultat nove ljubavi.

Je li poplava čipke na crvenim tepisima ponukala i Tatjanu na izbor iste ne znam, ali znam kako je čipka uvijek dobro došla na svakom vitkom tijelu. I na ovom.

No, voljela bih da je malo manje manje podstave, ovako djeluje malo prezatvoreno. Tatjana se nema razloga skrivati, a to dokazuje i vrlo kratka minica, vjerujem od pliša. Opet odlično – pliš je vrsta tkanine koju mogu i trebaju nositi mršavice jer im daje volumen.

I onda eto remena kao iz vedra neba. Ne kužim. Kužim što je remen. I kužim da je ovdje dobro došao, ali ovaj ima neku poruku koju ja ne mogu dokučiti. No, sigurna sam da nije bio slučajan odabir. I sigurna sam da je pogrešan odabir.

I sandale su vrlo dobre, ali čarape?!?!?! Njih NE NOSIMO kad imamo otvorene prste na cipeli.

I ne znam zašto, ali voljela bih vidjeti kožnu jaknu, klasičnu, motorističku, ležerno prebačenu preko jednog ramena. To bi mi dalo poruku ležernosti, prkosa, stila i – stava. Možda drugi put.