255 Views |  Like

Bolje crveni tepih nego crveni karton za modni neuspjeh

Prošetat ćemo još malo kroz 2011. godinu te izdvojiti nekoliko odličnih modnih izdanja u kojima su poznate dame zadivile javnost i znalce.

Victoria Beckham je definitivno osoba koja uživa u modi i oblačenju te uvijek spremna sve one fotografe koji će je ‘uhvatiti’ objektivom. Victoria Beckham je apsolutna kraljica stila i to je pokazala na gotovo svakom javnom pojavljivanju tijekom prošle godine.

Jessica Alba također zaslužuje pohvale. Nije jednostavno biti slavna trudnica i pritom znati što odjenuti. Sve moje pohvale, dubokim, iako ne tmurnim tonovima, obliku odjeće koja je vješto prikrila trudničku liniju i istaknula lice sa savršenim osmijehom, odličnim nakitom i make upom. Točku na ‘i’ odlične godine stavila je izborom božanstvene plave haljine.

Angelina Jolie tijekom prošle je godine uistinu poradila na svom imidžu. Njezina prekrasna zelena haljina Atelier Versace osigurala joj je mjesto na listi najbolje odjevenih u 2011.

Catherine Middleton i ja smo se već našle na suprotnim stranama, a ako je suditi prema povijesnim činjenicama, tad se nije dobro zamjeriti kraljevskoj obitelji. Ipak prekrasna crvena haljina – traži jače poprsje.  Ali, vidim da idemo na bolje jer haljina Jenny Peckham čini čuda, no opet bih ja inzistirala na boljem push up grudnjaku. Odličan odabir je bio i prekrasna ljubičasta haljina koja ističe sve attribute princeze.

No, pamtim još uvijek i vjenčanicu, te prekrasnu haljinu krojenu poput rimskih toga, no vrhunac njezine modne osviještenosti je svakako plisirana haljina u boji lavande s potpisom velikog Alexandera McQueena koju je nosila prilikom posjeta Los Angelesu.

I konačno, vrhunac koji smo čekali je haljina od crne čipke koju potpisuje Temperley.

Do idućeg puta, i još nekih koje ću pokušati uvrstiti na listu najbolje odjevenih ili onih drugih, pozivam vas na www.profashion.hr, našu novu stranicu, prepuno raznih pogodnosti i zanimljivosti.

Više na Zadovoljna.hr