959 Views |  1

VIP imidž konzalting

– je osobna usluga koja traje maksimalno 3 sata, ali vrijedi cijeli život. Počinje analizom boja kojom određujemo PALETU prema 4 osnovna elementa; oči, kosa, obrve i boja tena.

Potom iz nje biramo vrlo precizno one boje koje SAMO vašem licu daju trenutnu svježinu, ljupkost, vedrinu, a ujedno vam oči bolje sjaje, nestaju duple brade, podočnjaci i drugi neželjeni momenti. Vi to sve gledate, vrlo često uz nevjericu i smješak. Nikad vam nisu rekli kako neke BOJE (nijanse), one VAŠE, mogu licu dati sasvim drugačiji izraz. To je fascinantno.

Nakon toga se iz prijateljske palete odabiru boje za make up. Tako je još vidljiviji njihov utjecaj na anatomiju lica.

Slijedi analiza i studiranje oblika tijela. Prema tome određujemo sve vezano uz oblik, tkanine, dezene, te liniju vaše odjeće.

Od ‘kritičnih’ točaka koje treba maknuti iz vidokruga ljudi do isticanja onih koje su prednosti. Rukovodeći se time bira se oblik i kroj hlača, suknje, haljine, kostima ili odijela. Pronalizimo izrez oko vrata koji će utjecati na izgled i figuru osobe tako da bude uža, duža, skladnija i elegantnija.

Naravno, tu je i asesoar koji odabiremo prema obliku tijela, veličini i konačno sve usklađujemo s osobom.

VIP imidž konzaltinga uključuje:

– osobnu uslugu imidž konzaltinga (specijalistica imidž konzultantinga I dvoje asistenata)
– inventura I analiza garderobnog ormara
– izrada odjeće po mjeri I u skladu s svim naputcima konzaltinga u LINEA exclusive butiku (uz VIP tretman i po povlaštenim uvijetima!!)

Cijena VIP imidž konzaltinga je 3.000,00 kuna.

Kupovina u LINEA exclusive butiku nije uključena u cijenu konzultacija, ali uključuje povlaštene cijene, VIP tretman I šivanje o mjeri. (Ova je suradnja nastala na osnovu velikog broja upita; kako I gdje naći ono što mi savršeno pristaje? Sad je to riješeno.)