823 Views |  Like

Kava s imidž konzultantom

Kad ste posljednji put s nekim razgovarali na temu svog imidža? Postoji li netko kome se uvijek možete obratiti za pomoć? Složite li se uvijek sa savjetom koji vam se daje? Vjerujete li ososbi koja vas savjetuje zato što to zna ili vam je jako draga i čini to već godinama?

Postoji li u vašem gradu stručna ososba kojoj se možete obratiti? Poznajete li nekog imidž konzultanta? Jeste li se ikad pitali o čemu je riječ kad se spominje imidž konzlating?
Mislite li da vam treba imidž konzultant? Zašto?

Nemojte ‘razbijati glavu’. Svi trebamo imidž konzultanta. I stilisti. I čine to. Svi s vremenom postajemo robovi rutine.

PROFASHION organizira druženje od sat vremena, u svom studiju u Peščanskoj 172, u Zagrebu jednom mjesečno. Druženje je, naravno, besplatno, ali je vrlo korisno i informativno, a namijenjeno je svima onima koji nisu sigurni o čemu je riječ. To je način da iz prve ruke saznate sve što vas zanima o imidž konzlatingu, o načinu, cijeni, trajanu i konačno rezultatima. Zovemo vas na druženje. Molim najavite svoj dolazak i saznajte termine na info@profashion.com.hr ili na 098 38 38 11.

Družimo se u manjim grupama kako bi svima bilo ugodno, i imamo izvrsnu kavu, i puni smo odgovora, zato spremite pitanja.

Svakoga tko odvoji malo vremena za nas ćemo nagraditi dodatnim popustom na uslugu imidž konzlatinga, a jedna osoba na svakom od naših druženja osvoji analizu boja, kojoj možete svjedočiti. Neki su zaista rođeni pod sretnom zvijezdom, a za sve ostale tu je naša usluga uz dodatni popust!!

Veselimo se vašem dolasku,

Srdačno
Vaš PROFASHION tim