213 Views |  Like

Ususret Valentinovu

Dame koje znaju nositi crveno. Svaka žena mora barem jednom osjetiti uzbuđenje koje donosi crvena haljina. Ususret Valentinovu koji je idealna prigoda za tu seksepilnu boju, donosimo vam uspješna izdanja slavnih dama

Glumica Blake Lively može i sve, a miljenica je urednice Voguea Anne Wintour koja za nju ima samo riječi hvale. Voli ju i Karl Lagerfeld pa si uistinu može dozvoliti sve. Okušala se u iznimno zahtjevnom crvenom izdanju s potpisom Marchesa i – uspjela.

Anne Hathaway također voli crveno, a kada ona nosi crvenu to su elegancija i  ljepota pod istim nazivnikom. Oduševila je u kreaciji koju potpisuje Valentino na dodjeli Oscara 2011. Na isti način možemo opisati i Gisele Bundchen koja je u haljini Alexandera McQueena oduzimala dah na crvenom tepihu događanja Costume Institute Gala 2011.

Beyonce se poigrala narančastom, jednako upadljivom i jarkom bojom, te zablistala na dodjeli MTV Music Awards nagrada gdje je Lanvinovu haljinu ‘ukrasila’ trudničkim trbuščićem.

Jennifer Lopez može sve, pa i nositi crvenu koja je njezina boja. U Haljini Temperley London blistala je na događanju N.Y.C. gala.

Više na Zadovoljna.hr