228 Views |  Like

Sopekica je pogodila u sridu

Renata je ovdje, sigurna sam, vrlo dragi gost. Muško društvo vjerojatno govori dubokim uzbuđenim glasom pozdravaljajući je, a žene visokim tankim i zavidnim. Neka, jer obje strane imaju razloga.

Jedno od osnovnih pravila oblačenja je ili jedno ili drugo. Dakle, ili noge ili dekolte. Renata je odabrala noge. Bravo, jer dekolte je već deplasiran.
Nije nas ona poštjedjela svog dobrog poprsja niti ovom haljinom, ali nije nam se niti ‘unijela u facu’. Stoga s mjerom.

Nije mi teško pohvaliti dvobojnu kombinaciju.

Samo boja haljine, čizme i torbica u istom tonu, a još su i obje boje vrlo ‘trendy’. Nemojte misliti kako je ovo dosadno, jer nije. Zaista je s mjerom. Decentno, ali ipak izazovno.

Možda tek jedna napomena. Bilo bi još bolje da je oko vrata malo dulja ogrlica s nekim privjeskom koji se smjesti negdje tik ispod prsiju. Tako bi se dobila dinamika u gornjem dijelu tijela, s dvije vertikale – ogrlica koja bi činila duboki ‘V’ Renatinu bi figuru učinile još duljom (čitaj višijom)i užom.

Ljudsko je oko po ‘default’- u lijeno, pa se zadržava uvijek na širokim praznim površinama, a uz takvu ogrlicu manje bi u oči upadalo Renatino poprsje koje se ističe ispod uske haljine.

Uz tu ogrlicu haljina ne bi bila šira, ali bi poprsje bilo manje upadljivo. No, zašto ove naušnice? Uz ogrlicu ne bi nam ni trebale, a ovako mi poručuju; znam da nešto nedostaje, pa ću probati s naušnicama. A to Renati nije bilo potrebno. A i da ih je stavila, mogle su biti drugačije.

No, sve u svemu, bravo za Renatu!