231 Views |  Like

Hvala vam još jednom

Poštovana Andreja, evo tek danas, dakle nakon 7 dana od našeg sastanka mogu reći da su mi se stvari malo iskristalizirale.

Ja sam naivno išla kod Vas misleći da ćete zamahnuti čarobnim štapićem i eve mene nove bez mog truda. Dakle, nema čarobnog štapića, ali sam dobila izvrsne savjete osobe koja očito ima smisla za posao koji radi i koja može objektivno sagledati onaj dio našeg fizičkog izgleda na koji mi vaše klijentice ne obraćamo ili ne znamo obraćati pažnju.

Moram priznati da sam nakon konzultacija došla kući i prvo otvorila ormar još pod friškim dojmom boja koje su mi određene i zaključila da mu je potrebna temeljita obnova i nadopuna što u ovim vremenima neće biti lako. Ali s obzirom da sam primila dobar savjet od Vas da se ne žurim i da promjenu obavim postupno drugi dan sam otišla frizeru i od njega tražila savjet što se tiče boje kose i tako sam Vas poslušala i zatamnila svoje crvene pramenove koje su dominirale mojim lice, i eto još sam si neobična s tom meni neubičajenom tamnom bojom, ali sam shvatila da mi se jače ističe zelena boja očiju. Mislim da do sada nitko nije ni primjetio da imam u stvari oči zelenskase boje, a ne potpuno smeđe.
Preko vikenda sam otišla u kupnju koju si trenutno mogu priuštiti i provela sam ugodnih 1-2 sata u parfumeriji. Nasmrt sam izmučila prodavačicu, ali s obzirom da sam dobila lijep poklon očito je i ona bila zadovoljna mojim konačnim odabirom boja. Do sada sam uvijek isticala usta na svom licu, a oči mmanje. Na Vaš savjet promijenila sam taktiku tako da su mi oči istaknute, a usta obojana ružem boje mesa. Neobična sam si! To je jedino što mogu reći, ali vidim da me muž gleda i kao da nije siguran što je novo ali mu je to što vidi lijepo, pa moram ustrajati… Mislim da će mi se biti teško naviknuti na druge boje ruža, ali vrijedi pokušati.
Kada govorim o bojama garderobe, mislim da ću iz svog ormara trenutno samo izbaciti one boje koje mi nikako ne odgovaraju, ali prvu kupovinu ću obaviti na jesen. Sada sam trenutno u fazi kada samjo gledam boje i teksture materijala i ne nalazim ništa što bi me oduševilo. Ulazim u dućane i samo u mislima križam kreacije i izlazim praznih ruku van. Moje kupovine će očito postati promišljenije, manje stihijske. Čeka me još puno posla, ali mislim da će se isplatiti.
Nakon ovog iskustva mislim da je image consulting nešto što bi si trebala priušititi svaka žena jer su savjeti zaista zlata vrijedni, samo ih mi same moramo naučiti i primjeniti. Promjena neće biti preko noći, proces promjene će trajati prilično dugo. Nadam se da ću naučiti prvenstveno izbjegavati greške u odabiru i boja i krojeva koje sam do sada činila.
Hvala vam još jednom, nadam se i jednoj kavici tamo negdje u bućnosti
puno pozdrava
Aleksandra