253 Views |  Like

hvala Andreji koja je otkrila novu mene!

„Kad mi je prijateljica rekla da je bila na Image Consultingu, zatekla sam se jer nisam imala pojma o čemu mi ona to govori?!”

No, koliko god mi se činilo nevažnim za mene, toliko sam se svako malo pitala što je to? Što se točno radi na Image Consultingu? Kako bi meni to moglo pomoći? Trebalo mi je 3 mjeseca da se konačno odlučim i da odem – jer u konačnici – što sam imala izgubiti?
Ali zato – dobila sam PUNO! Nikad nisam razmišljala o modi na način – moderno je ono što ti pristaje. Kad sam otkrila tajnu kako da se naglasim ono što je na meni dobro i lijepo, a kako da prikrijem ono što i nije baš savršeno bila sam totalno drugačija osoba.
Boje koje mi pristaju učine čudo u mom odrazu u ogledalu.

Jako sam sretna što sam poslušala prijateljicu i zahvalna sam što je to podijelila sa mnom. Ujedno, hvala Andreji koja je otkrila novu mene! Ušteda na vremenu kod kupovine je ogromna jer ne gubim vrijeme isprobavajući stvari za koje znam da mi ne pristaju (bez obzira što je to trenutno modni trend), o novčanoj uštedi da ne govorim – sve što kupim i nosim jer je to ono što mi pristaje. Sve što sam naučila je za mene bilo pravo otkriće, a najviše mi se sviđa što ljudi oko mene vide promjenu, ne znaju točo što je to! Hvala Andreja!

Kissi, kissi…