Uvjeti korištenja

Dobrodošli na naše web stranice. Ako nastavite pregledavati i koristiti ovu web stranicu, prihvaćate da se pridržavate sljedećih Uvjeta korištenja koji zajedno s našim Pravilima o privatnosti reguliraju naš odnos s vama u vezi s ovim web stranicama.

Pojam “Profashion” ili “nas” ili “mi” odnosi se na vlasnika web stranice. Izraz “vi” se odnosi na korisnika ili gledatelja naše web stranice (https://profashion.hr).

Korištenje ove web stranice podliježe sljedećim uvjetima korištenja:

 • Sadržaj stranica ove web stranice je za vaše opće informacije i samo za korištenje. Moguće je promijeniti bez prethodne obavijesti.
 • Ni mi ni treće strane ne dajemo nikakva jamstva ili jamstva o točnosti, pravodobnosti, izvedbi, potpunosti ili prikladnosti informacija i materijala pronađenih ili ponuđenih na ovoj web stranici za bilo koju posebnu svrhu. Prihvaćate da takvi podaci i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške i izričito isključujemo odgovornost za takve netočnosti ili pogreške u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.
 • Vaša upotreba bilo kakvih informacija ili materijala na ovoj web stranici u potpunosti je na vašem vlastitom riziku, za koje nećemo biti odgovorni. Vaša je odgovornost osigurati da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne putem ove web stranice zadovoljavaju vaše specifične zahtjeve.
 • Ova web stranica sadrži materijal koji je u vlasništvu ili licenciran za nas. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na, dizajn,  izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena, osim u skladu s obavijesti o autorskim pravima koja je dio ovih uvjeta i odredbi.
 • Svi zaštitni znakovi reproducirani na ovoj web stranici, koji nisu vlasnici ili su licencirani za operatera, priznaju se na web stranici.
 • Neovlaštena uporaba ove web stranice može uzrokovati zahtjev za naknadu štete i / ili biti kazneno djelo.
 • S vremena na vrijeme ova web stranica također može sadržavati veze na druge web stranice. Ove su veze pružene kako biste pružili dodatne informacije. Oni ne znače da podržavamo web stranice. Mi nemamo odgovornost za sadržaj povezanih web stranica.
 • Ne možete stvoriti vezu na ovu web stranicu s drugim web stranicama ili dokumentima bez prethodnog pisanog pristanka.
 • Vaša upotreba ove web stranice i sva spora koji proizlaze iz takve uporabe web stranice podliježu zakonima Hrvatske i svim važećim međunarodnim zakonima.

Copyright

Ova web stranica i njezin sadržaj su autorska prava na Profashion – © 2018. Sva prava pridržana.

Svaka preraspodjela ili reprodukcija dijela ili svih sadržaja u bilo kojem obliku je zabranjena osim sljedećeg:

– možete štampati ili preuzeti na lokalne hard diskove samo za vašu osobnu i nekomercijalnu upotrebu;
– možete kopirati sadržaj trećim osobama za njihovu osobnu upotrebu, ali samo ako prihvaćate web mjesto kao izvor materijala;
– ne smijete kopirati ili rastavljati bilo koji softver koji preuzmete s ove stranice, osim jedne sigurnosne kopije samo za vašu osobnu upotrebu. Svaki licencirani softver koji preuzmete licenciran je za upotrebu na samo jednom računalu, osim ako nije drugačije navedeno;
– ne smijete, osim s našim izričitim pismenim odobrenjem, distribuirati ili komercijalno iskoristiti sadržaj. Niti ga slati ni pohranjivati na bilo kojem drugom web mjestu ili drugom obliku elektroničkog sustava za pretraživanje.

Odricanje od odgovornosti

 • Informacije sadržane na ovoj web stranici su samo za opće informacije. Informacije pružaju Profashion i dok nastojimo ažurirati i ispraviti informacije, ne dajemo nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, izričite ili podrazumijevane, o cjelovitosti, točnosti, pouzdanosti, prikladnosti ili dostupnosti s obzirom na  web stranice ili informacije, proizvode, usluge ili srodne grafike sadržane na web stranicama za bilo koju svrhu. Svako oslanjanje na takve informacije stoga je strogo na vlastiti rizik.
 • Ni u kojem slučaju nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, ili bilo kakav gubitak ili štetu koja proizlazi iz gubitka podataka ili dobiti koja proizlazi iz ili u vezi s korištenjem ovog weba stranica.
 • Putem ove web stranice možete se povezati s drugim web stranicama koje nisu pod nadzorom Profashiona. Nemamo kontrolu nad prirodom, sadržajem i dostupnosti tih stranica. Uključivanje bilo kojih veza ne mora nužno podrazumijevati preporuku ili podržati stavove izražene unutar njih.
 • Svakim naporima se održava i glatko održava web stranica. Međutim, Profashion ne preuzima odgovornost i nije odgovoran za web stranicu koja je privremeno nedostupna zbog tehničkih problema izvan naše kontrole.
Show Buttons
Hide Buttons