214 Views |  Like

Bok Andreja :)

Reakcije su super, super…jedva su me cure dočekale na poslu da me vide. Malo su bile razočarane, jer su mislile da ću doći u kompletnom novom izdanju (obleka, frizura…), ali onda sam im objasnila da to ne bi sve stigli u 3 sata, da za takve stvari treba puno, puno više vremena.

Ruž sam danas stavila i svima se sviđa.
Za šminku su komentirali da je super…čak mi je i šef skužio i pitao šta sam promijenila na sebi da izgledam drugačije.

Jutros je opet na sastanku komentirao kako sam dobro izgledala.

Muž me je pitao gdje sam se ja to danas sredila:) ali nema veze nisam mu ništa niti govorila, jer to je ipak nešto moje! 🙂

Svima sam već ispričala, već mi se vrti u glavi od prepričavanja i ponavljanja iste priče, ali stvarno sam htjela svima prenijeti svoje ugodno iskustvo provedeno u vašem društvu.

Kolegica je danas izrazila želju da bi i ona išla, a drugu kolegicu nagovaramo, jer se dvoumi:)

Naravno svima toplo, toplo preporučujem profashion Image Consalting, jer smatram da svima nama treba malo savjeta, jer stvarno malo znamo o modi, bojama i stilu.

Jučer sam odmah išla kupiti ruž, sjenilo…otišla malo pogledati obleku i da bila sam u totalnom konfliktu, jer sam gledala boje koje inače ne bi gledala…i nisam kupila ništa, ali na kraju nisam izašla iz dućana razočarana, nego sam si dala vremena da ipak to sve malo sjedne na svoje.

Andreja, hvala vam što radite ovakav posao i postojite za nas koji želimo naučiti nešto više, na kraju krajeva što ste topla osoba i vrijeme provedeno s vama je ugodno i dragocjeno!

Pozdrav,
M.