765 Views |  Like

Splet životnih okolnosti…

Poštovana Andreja, Možda je bio sasvim slučajan splet životnih okolnosti, a možda zaista vrijedi ona da sami u svoj život privučemo ljude, stvari, događaje koji su nam potrebni. Kako bilo, nakon našeg susreta počela sam dobivati usputne komplimente od „izgledaš kao da si se fino odmorila“ do „baš si se lijepo našminkala danas“ ili „super se šminkaš u zadnje vrijeme“.

Moram biti samokritična i priznati da se svako jutro trudim više nego ikada i da ponekad ispadne nevješto, ali prave boje su ipak na pravim mjestima. Ruž koji ste mi preporučili jednostavno je savršen, i ništa ga ne može nadmašiti! Bojim se da sam se navukla…

Morala sam nabaviti kompletnu šminku, jer jednostavno nisam mogla odoljeti, morala sam izgledati svaki dan kao onog dana kod Vas!

Što se odjeće tiče, to će morati malo pričekati, ali barem sam sredila ormar. Živa sreća da imam dovoljno crnoga, nekoliko penkala suknji, i poneku bijelu košulju. Neke su stvari zauvijek otišle iz mog ormara, a neke ću, dok sam „u tranziciji“ malo kamuflirati detaljima u koje će svi buljiti, he he.

Ipak, imam jedan novi šal, baš onako žuti, koji je, naravno, već primijećen. Kupila sam ga za manje od minute jer je ogledalo bilo blizu, šal kakav prije ne bih ni pogledala.

Hvala Vam Andreja, na svim divnim savjetima, zapamtila sam svaku sitnicu i znam da djeluju, a to je tek početak. Hvala Mirjani koja je tako lijepa i oduševljena došla od Vas, da sam odmah izustila „ja to hoću!“ Jest da su vremena nemoguća, i trebamo se sami sebi opravdavati za svaku potrošenu kunu, sitnicu, ili je to luksuz? Za mene, nema više krivo kupljenih stvari, bačenog novca ili gubljenja vremena u dodirivanju krivih komada. Znam točno što mi treba, i ako to ne nađem, neću kupiti ništa.

Čini se da je moj primjer jedan od dokaza da „nikad nije kasno“, mislim da se samo radi o tome je li nam stalo, ili ne.

Lijepi pozdrav Vama i Vašoj vrijednoj asistentici!
Gordana