871 Views |  Like

pronađite se!

Željela bih ukratko opisati svoje iskustvo s image consultingom jer smatram da je vrlo bitno i to mi je bilo jedno od najugodnijih iskustava u životu.

Sasvim slučajno u Nedjeljnjem Jutarnjem sam pročitala članak o coachingu, i tako saznala za gospođu Andreju. Kako mi je nešto cijelo vrijeme šaputalo u dubini savjesti, odlučila sam malo pronjuškati na internetu i tako sam saznala broj i sve ostalo što me zanimalo, stupila u kontakt s agencijom i za desetak dana doputovala u Zagreb jedino i isključivo iz tog razloga da se prepustim u ruke stručnjaku. I bila sam oduševljena. Koliko je ustvari malo potrebno da se žena osjeća poželjnije i zgodnije, a nadasve opušteno. Rezultat mojih konzultacija je bio taj da kada sam došla kući, sam ispraznila ormar koji je ionako bio pretrpan stvarima koje su mi odavno bile male, kratke, uske, i u svako slučaju neodgovarajuće.

Pronašlo se tu i nekoliko komada odjeće koji su iskoristivi, uz kombiniranje, pa sam ih ostavila, no još nije došlo vrijeme za isprobavanje kombinacija, to tek trebam napraviti, a budući da školska godina počinje, bit će dovoljno vremena da isprobam sve što me je gospođa Andreja naučila. Također sam si priuštila pedikuru, o frizuri još malo razmišljam jer se želim prepustiti stručnjaku, počela sam se interesirati i za vježbanje, jer je neophodno zbog mog zdravlja i držanja, također sam odlučila manje jesti i više se kretati, kako ubuduće ne bih imala problema pri odabiru odjeće. Isto tako sam nekoliko dana samo gledala izloge i pokušavala pronaći idealne komade odjeće, pipkajući tkanine, i isprobavajući, a čvrsto sam odlučila da više nikada neću kupiti odjevni predmet samo zato što u njega stanem, nego ću kupovati zato što mi to pristaje i odgovara mome tenu i figuri. Više sam nego zahvalna gospođi Andreji na savjetima i od srca preporučujem svima pogotovo onima koji se dvoume – jednom u životu napravite nešto vrijedno za sebe – pronađite se!

Zrinka