384 Views |  Like

Dojmovi su slegli…

Draga Andreja, dojmovi su slegli i ja sam skroz dobro i zadovoljno 🙂 Naravno da sam sve detaljno ispričala prijateljici, a čak nisam htjela ni skinuti šminku nego sam se ujutro pojavila na poslu totalno našminkana izabravši i boje odjeće prema vašim savjetima. Od jutra su se redale samo pohvale mojih kolegica i ja sam bila presretna 🙂

Prijateljica me temeljito odmjerila i pregledala make-up te rekla da se sve boje nekako predivno stapaju sa mnom, mojim licem i očima, a ističu ono što treba!!

Naravno, i šiške sam maknula sa čela i sada ih češljam tako da koso padaju samo na dio čela, dok se ne ošišam.

Mislim da ću ih zadržati tako “na koso”, ali ću ih stanjiti kako ste rekli i ošišati se stepenasto. Čak sam i boju svojih očiju opet “ozbiljnije” promotrila i shvatila da bi svjetlija nijansa kose zaista bila bolji izbor za mene.

Pustila sam si par dana da “prespavam” sve o čemu smo pričale, ali za sada mi se čini da je svaka vaša riječ/savjet bila na mjestu.

Vidjela sam da već i nanošenje rumenila na novi način daje mom licu posve drugačiji izgled!

Tu večer sam bila i u klubu na tečaju salse gdje sam također dobila pohvale dugogodišnjih prijatelja tipa: “draga danas si se baš nekako lijepo sredila” ili “nekako mi posebno izgledaš večeras, što ima?” ili “krasna ti je šminka danas, jesi negdje bila?”…i sl. Dakako, i jedina žarko crvena majca koju imam u ormaru je učinila svoje 🙂 Definitivno moram nabaviti još par odijevnih komada u toj boji heheh 😉

A što se tiče mog šopinga i garderobe, nisam si još ništa kupila, ali sam počela raditi čistku u ormaru 🙂 Tako da planiram jedan odmjeren i kvalitetan šoping kad sve detaljno pregledam. Poslušat ću opet vaš savjet i neću nagliti ni sa čim.

Andreja, još jednom vam hvala na svim savjetima i na kvalitetnom druženju! Malo me je bolila glava nakon tone novih informacija i detalja, ali sam istinski uživala dobivši odgovore na dugo postavljana pitanja.

Nadam se samo da sam uspjela sve zapamtiti i da ću znati dobar dio primjeniti…huh!

Želim vam uspješan radni tjedan i svakako ostajemo u kontaktu 🙂

Lijepi pozdrav,

Mirela