1276 Views |  Like

Edukacija

Edukacija big

Znanja koje PROFASHION nudi u svog programu vrlo su zanimljiva i praktično provodiva. Osim ideje širenja znanja – ovdje se rađa i mogućnost samostalnog zaposlenja i zarađivanja kroz izvrstan i vrlo zanimljiv posao, koji je ujedno i svojevrsno pomaganje ljudima koji naša znanja trebaju.

U svijetu je danas ne zamislivo biti dio velike korporacije, raditi u medijima, odnosima s javnošću ili se baviti poslom čija je glavna karakteristika puno novih početka, uvijek s novim ljudima poput prodaje ili edukacije i sl.

Tvrtke u svijetu u radno vrijeme očekuju imidž koji odgovara poslu i zadacima, te ljudima s kojima radite, uopče, imidžu tvrtke. U tom smislu i tvrtke same organiziraju savjetnike za imidž kako bi pomogle svojim zaposlenicima.

Sigurno ste se našli u situaciji da ste već prvim dojmom ostvarili uspjeh. Toga ste bili svijesni u istom trenutku. Mnogi nisu bili tako uspješni.

Imidž nije slučajna stvar – to se gradi znanjem i savjetima onih koji znaju kako.

Edukacijski moduli PROFASHION obrazuju polaznike za ta znanja.

PROFASHION stvara one koji znaju.

Raditi fantastičan posao i pri tom zaraditi – može li bolje??

PROFASHION organizira nekoliko stupnjeva edukacije i to po modulima;

IMAGE PROFASHION vikend tečaj će zauvijek riješiti sve neodoumice oko odabira odjeće, i spriječiti da kupujte odjeću koja nije za vas!!!

Image consulting PROFASHION MANUAL je četveremjesečni tečaj koji ospososbljva za moderno zanimljivo zanimanje imidž konzultanta za žene i muškarce

Image consulting PROFASHION-AL je tromjesečni tečaj koji osposobljava za novo moderno zanimanje  ženskog imidž konzultanta!

PROFASHION PERSONAL SHOPPER je prvi službeni tečaj takve vrste na našim područjima koji će stvoriti novo zanimanje koje se svakim danom sve više traži, i osim apsolutnog užitka omogućuje i vrlo lijepu zaradu.